• 001.png
  • 001_01.jpg
  • 001_03.jpg
  • 001_04.jpg
  • 001_05.jpg
  • 001_06.jpg
  • 001_07.jpg
  • 001_08.jpg
  • 001_09.jpg
  • 001_10.jpg
  • 001_11.jpg
  • 001_12.jpg
  • 001_13.jpg
  • 001_14.jpg

Гостујуће предавање у оквиру предмета Гастрономски производи

У четвртак, 28.03.2024. године у оквиру предмета Гастрономски производи, студентима треће године гастрономског менаџмента одржано је гостујуће предавање.

Предавање је одржао Душан Милисављевић, шеф кухиње хотела „Слатина“ који је студентима представио основне технике припреме пекарских производа, пецива и хлеба.

Факултет добитник Дипломе са великом златном медаљом

У оквиру 19. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА ОБРАЗОВАЊА "ПУТОКАЗИ" у четвртак, 21.03.2024. године у Новом Саду, Факултету за хотелијерсто и туризам у Врњачкој Бањи, Универитета у Крагујевцу, додељена је Диплома са ВЕЛИКОМ ЗЛАТНОМ МЕДАЉОМ.

Одржано гостујуће предавање Марије Лабовић, директорке Туристичке организације Србије

У среду, 20.03.2024. године г-ђа Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије одржала је гостујуће  предавање на тему "Улога и активности Туристичке организације Србије у промоцији Србије као туристичке дестинације" у оквиру предмета Менаџмент у туризму.

Поред студената предавању су присуствовали декан, наставници и сарадници Факултета, директорка Средње угоститељске школе у Врњачкој Бањи, представници Општине Врњачка Бања, директори и менаџери хотела и представници медија.

Дан науке и иновација у Крагујевцу

У оквиру пројекта „Србија земља науке, земља иновацијаˮ иницираног од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација, у уторак, 26. марта са почетком у 14.00 часова у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу биће одржан Дан науке и иновација.

Овај пројекат реализује се са циљем подизања свести о значају улагања у науку, технолошки развој и иновације, као и потенцијалу који оне носе за нашу земљу.

Гостујуће предавање у оквиру предмета "Креативна гастрономија"

У оквиру предмета Креативна гастрономија студентима треће године студијског програма Гастрономски менаџмент одржано је гостујуће предавање на тему "Улога и значај микробиља у гастрономији".

Гостујући предавач био је Лазар Лаковић, власник и оснивач пољопривредног газдинства "Пробај природно" из Врњачке Бање које се искључиво бави гајењем и дистрибуцијом микробиља, зачинског биља и јестивог цвећа.

Гостујуће предавање Марије Лабовић, директорке Туристичке организације Србије


У среду 20.03.2024. године са почетком у 12 часова у aмфитеатру Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи биће одржано предавање на тему "Улога и активности Туристичке организације Србије у промоцији Србије као туристичке дестинације" у оквиру предмета Менаџмент у туризму. Гостујући предавач биће Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије.

Мени за мобилне уређаје