Путања

Пријава и израда дипломског мастер рада – ток и обрасци


   Пријава и израда дипломског мастер рада – ток и обрасци

   Пријава теме за израду дипломског мастер рада на студијама другог степена

   Насловна страна дипломског мастер рада

   Изјава о ауторству

   Правилник о изради дипломских мастер радова на мастер академским студијама

 

Обавештење о терминима одржавања седница Комисије за мастер академске студије

Седнице Комисије за мастер академске студије ће се одржавати једном месечно и то у току друге недеље у месецу. На Дневни ред седнице биће укључени само они материјали који су предати до 30-ог у претходном месецу.

Напомена: Студент може пријављивати дипломски мастер рад уколико има највише два неположена испита из наставних предмета уписаног студијског програма.

Савремене тенденције у туризму: термин испита


Испит из наставног предмета Савремене тенденције у туризму уместо у понедељак, 6. фебруара, одржаће се у четвртак, 9. фебруара, са почетком у 13:00 часова у Слушаоници бр. 3. 

Зимска плаћена пракса 2023: коначан списак примљених студената за обављање праксе у периоду 30.12.2022.-30.01.2023.

 

  • Хотел Краљеви Чардаци, Копаоник: Кристина Петронијевић
  • Хотел Вицероy, Копаоник: Верица Грујичић
  • Хотел Јуниор, Брзеће: Даница Обрадовић и Анђела Јовановић
  • ВУ Тара, Тара: Милан Тришовић
  • Хотел Гранд Торник, Златибор: Ана Милосављевић, Катарина Ранковић и Анђела Николић
  • Вила Емилиа, Врњачка Бања: Теодора Вихнал, Милица Раденовић, Милица Рајчић и Илија Обрадовић
  • Хотел Златибор, Златибор: Александра Трифуновић
  • Хотел Мона Плаза Златибор: Тамара Пандрц

Специфични облици туризма: термин одржавања другог колоквијума


Колоквијум из наставног предмета Специфични облици туризма одржаће се у среду 21.12.2022. године у 10:00 часова у Слушаоници бр. 8.
Предметни наставник

Плаћена зимска пракса 2023: Додатни рок за пријаву студената


Студенти који желе да обаве плаћену зимску праксу у трајању од месец дана (30.12.2022.- 30.01.2023.) могу да аплицирају у неком од следећих објеката: хотел Јуниор Брзеће, хотел Краљеви Чардаци на Копаонику, ВУ Тара на Тари, хотел Гранд Торник на Златибору, хотел Мона на Златибору и хотел Златибор на Златибору. Последњи рок за слање биографија је недеља 11.12.2022. године. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, скyпе-а, вибера, и сл). Студентима је обезбеђена накнада за рад и исхрана. За више информација студенти могу погледати огласе на сајту Стручне праксе:
https://www.hit-vb.kg.ac.rs/praksa/obavestenja/opsta-obavestenja

Experience Work and Travel


Програм плаћене стручне праксе Work & Travel 2023 у САД представиће агенција Experience d.o.o. у петак, 2.12.2022. године са почетком у 13 часова у Свечној сали Факултета. Позивају се сви заинтересовани студенти да присуствују презентацији.

Предаја Дневника Стручне праксе 2022: важно обавештење за студенте


Обавештавају се студенти који су у школској 2021/2022. години обавили стручну праксу а нису у предвиђеном року Студентској служби предали Потврду о обављеној стручној пракси, могу је уз плаћање надокнаде предати најкасније до 15.12.2022. године. Студенти који у овом року предају Потврду о обављеној стучној пракси, пракса ће им бити евидентирана у јануарском испитном року и моћи ће да пријаве плаћену праксу. Студентима који у овом року не предају Потврду о обављеној пракси, пракса неће бити призната.

Стручна ескурзија: Сајам туризма у Солуну


Поштовани студенти,

организује се  стручна ескурзија свих студената туризма за посету предстојећег Сајма туризма Philoxenia у Солуну, на којој ће бити окупљени сви студенти туризма из Србије (ПМФ Нови Сад, Географски факултет Универзитета у Београду, ФТХМ Универзитета Сингидунум). 

Цена износи 139 евра, али је у ту цену баш све урачунато. 

Овде је урачунато све и подељено на рате.

Пријаве се врше на mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до суботе, 15. октобра 2022. године

Курс кинеског језика - обавештење за студенте


Институт Конфуције у Београду и ове године организује бесплатан курс кинеског језика за студенте свих факултета у Србији.

Настава је online и почиње у првој половини октобра.

Препознајте сјајну прилику, упознајте кинески језик и културу и будите део глобалних економских и туристичких токова. Учење кинеског језика данас, биће Ваша компаративна предност сутра приликом запошљавања!

Пријављивање кандидата је до 05.10.2022. године!

Контакт особа за све додатне информације и пријављивање кандидата Јелена Петровић е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Мени за мобилне уређаје