Путања

Почетак наставе: Зимски семестар школска 2023/2024. година


Настава у зимском семестру, школске 2023/2024. године, за студенте Основних академских студија, почиње у уторак, 03. октобра 2023. године, према распореду наставе, који је истакнут на сајту и огласној табли Факултета.

Енглески језик 2 (ХиТ, ЗТ): уџбеник


Обавештавају се студенти студијских програма Хотелијерство и туризам и Здравствени туризам који у зимском семестру слушају наставни предмет Енглески језик 2 да ће за наставу бити коришћен уџбеник Tourism 2.
Предметни наставник

Стручна пракса: преузимање натписних плочица

Натписне плочице са својим именом и презименом, могу у студентској служби,  подићи студенти са следећих студијских програма:

Основне академске студије:

  • Студијски програм Хотелијерство и туризам (студенти први пут уписани у прву годину);
  • Студијски програм Гастрономски менаџмент (студенти први пут уписани у другу годину);

Мастер академске студије:

  • Студијски програм  Менаџмент у хотелијерству  (студенти први пут уписани у прву годину);
  • Студијски програм  Менаџмент у туризму  (студенти први пут уписани у прву годину).

Студентска служба: студентски кредити


Студенти, којима је у школској 2022/2023. години, одобрен студентски кредит, треба да дођу у студентску службу и преузму свој примерак уговора, као и обавештење о почетку отплате студентских кредита.

Бренд менаџмент: распоред полагања другог колоквијума

Други колоквијум из наставног предмета Бренд менаџмент, за студенте студијских смерова Хотелијерство и туризамЗдравствени туризам и Гастрономски менаџмент, биће одржан у среду, 19.04.2023. године (Слушаоница бр. 2), према следећем распореду: преузимање

Гостујуће предавање др Николе Вуксановића


У среду  19.04.2023. године са почетком у 13 часова у слушаоници број 7 Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи биће одржано предавање на тему "Топлотна обрада у вакуму - Sous Vide" у оквиру предмета Гастрономски производи. Гостујући предавач биће др Никола Вуксановић. Позивају се сви заинтересовани студенти да присуствују предавању.

Мени за мобилне уређаје