Плаћена пракса 2023 – Хотели САВА, Словенија (Терме 3000, Терме Птуј, Здравилишче Раденци, Блед, Порторож, Сан Симон, Салинера)

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве тромесечну плаћену летњу праксу од 01.06.-15.09.2023. у САВА хотелима у Словенији у бањским дестинацијама (Терме 3000, Терме Птуј, Здравилишче Раденци), језерским дестинацијама (Блед) и приморским дестинацијама (Порторож, Сан Симон, Салинера) могу послати свој CV на латиници (са бројем телефона) на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (кувари, помоћни кувари, конобари). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана, радна и боравишна дозвола у Словенији (о трошку хотела), рефундирање трошкова превоза у висини повратне аутобуске карте, здравствено осигурање и санитарна књижица. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће кадроска служба обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл) и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Iberostar, Херцег Нови, Црна Гора

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу од јуна до септембра 2023. у хотелу Iberostar у Херцег Новом у Црној Гори, могу послати свој CV (са бројем телефона) Драгани Поповић директору кадровске службе хотела на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 00382-69-367-779) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (помоћни радници у кухињи) и Домаћинство. Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса и плаћања прековременог рада), смештај, исхрана (три оброка), корпоративне униформе, радна и боравишна дозвола у Црној Гори (о трошку хотела), рефундирање трошкова превоза у висини повратне аутобуске карте, плаћена санитарна књижица (за радне позиције на којима је неопходна) и здравствено осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће директор кадровске службе обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Azul Beach Resort Montenegro, Улцињ, Црна Гора

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 1.06.-15.09.2023. (минимум 60 дана) у хотелу Azul Beach Resort Montenegro у Улцињу, Црна Гора, могу послати свој CV (са бројем телефона) Дари Булатовић на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон +382-69-364-508 са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (бармен, шанкер, конобар, помоћно особље у кухињи, сервир) и Домаћинство (собарица, хигијеничарка). Студентима су обезбеђени накнада за рад, смештај, исхрана, превоз и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Краљеви Чардаци, Копаоник

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве плаћену летњу праксу у периоду 01.07-01.09.2023. године, минимално месец дана, у хотелу Краљеви Чардаци, Копаоник могу послати свој CV (са бројем телефона) F&B менаџеру Срђану Младеновићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (0628006761) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Рецепција, Домаћинство, Храна и пиће (F&B) (конобар и кувар). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Zlatibor Mountine Resort & Spa, Златибор

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 15.05.-30.09.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Zlatibor Mountine Resort & Spa на Златибору, могу послати свој CV (са бројем телефона) Марини Марковић Поповић на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 066/86-86-282, са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (хостеса, конобар, кувар). Студентима су обезбеђени накнада за рад, смештај, исхрана и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Фонтана, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве тромесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.06.-31.08.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Фонтана у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) на е-маил адресу менаџера одељења у којем желе да обављају праксу:

· Марина Стефановић, шеф домаћинства, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 066/88-99-27

· Владислав Вучићевић, шеф кухиње, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 063/553-474

· Марина Глођовић, шеф рецепције, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,  телефон 066/88-99-824

· Ненад Стевановић, шеф ресторана, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.,  телефон 066/88-99-822

са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Домаћинство (собар/собарица), Храна и пиће (кувар, конобар), Рецепција. Студентима је обезбеђена накнада за рад, исхрана и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл) и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената. Приоритет имају студент завршних година студија (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Тонанти, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07. - 01.09.2023. у хотелу Тонанти у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџеру хотела Ђорђу Трмчићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у секторима: Храна и пиће и Домаћинство. Студентима је обезбеђена накнада за рад и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Јасмини Огњановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Бреза, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 1.06.-30.09.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Бреза у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (конобар, кувар), Домаћинство и Рецепција. Студентима су обезбеђени накнада за рад (плаћен прековремени рад) и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Хотел Оморика/Бели Бор, Тара

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 1.06.-30.09.2023. (минимум 30 дана) у хотелу Оморика или Бели Бор на Тари, могу послати свој CV (са бројем телефона) на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (конобар, кувар) и Рецепција. Студентима су обезбеђени накнада за рад (плаћен прековремени рад), превоз, смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Zepter Hotel Drina, Бајина Башта

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 15.05.-31.08.2023. (минимум 60 дана) у хотелу Zepter у Бајиној Башти, могу послати свој CV (са бројем телефона) Бориславу Јовичићу на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., телефон 064/8430-928, са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (конобар, шанкер, помоћни радник у кухињи) и Домаћинство (собарица). Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз плаћање прековременог рада), смештај, превоз и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Весни Миловановић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Silver Lake Resort, Сребрно језеро

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07-31.08.2023. у Silver Lake Resort-у, Сребрно језеро, могу послати свој CV (са бројем телефона) представнику хотела Петру Симићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана и осигурање. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл.), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Тањи Станишић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или у термину консултација (уторком од 13.00 до 15.00 часова).


Плаћена пракса 2023 – Вила Етна, Угриновци

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну или вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.06-01.10.2023. год. у Вили Етна у Угриновцима, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџеру хотела Игору Ранђеловићу на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 063-393-236) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (конобар, кувар) и Домаћинство (собарица) Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз плаћен прековремни рад), смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. год. Након тога ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-a, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Немањи Пантићу, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2023 – Пансион Обрадовић, Катићи

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07-01.09.2023. године у Пансиону Обрадовић, Катићи могу послати свој CV (са бројем телефона) Јелени Обрадовић на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (0645334385) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса), смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 26.03.2023. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-а, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету коначан списак примљених студената (најкасније у среду 29.03). Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити асистенту Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.