Студентима прве године основних академских студија који први пут обављају летњу праксу у организацији Факултета се препоручује да бирају неплаћену месечну праксу. За сва питања и недоумице у вези стручне праксе и одабира туристичко-угоститељског субјекта у којем жели да обави праксу, студент се треба обавезно обратити Продекану за организацију стручне праксе студената или надлежном Руководиоцу стручне праксе у терминима консултација.

 

 

Плаћена пракса 2024 – Хотелска групација Casa del Mare, Црна Гора (Casa del Mare Mediterraneo, Каменари, Херцег Нови; Casa del Mare Blanche, Бијела, Херцег Нови; Casa del Mare Amfora, Ораховац, Котор; Casa del Mare Vizura, Доброта, Котор; Casa del Mare Pi

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду од јуна до септембра (минимум 3 месеца) у хотелима групације Casa del Mare, Црна Гора (Casa del Mare Mediterraneo, Каменари, Херцег Нови; Casa del Mare Blanche Бијела, Херцег Нови; Casa del Mare Amfora, Ораховац, Котор; Casa del Mare Vizura, Доброта, Котор; Casa del Mare Pietra, Доброта, Котор) могу послати  свој CV (са бројем телефона) Стефану Ђурићу, директору групације, на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Кухиње (помоћни радник у кухињи, млађи кувар на станици, кувар на станици) и Ресторана (помоћни конобар, помоћни шанкер). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана (два оброка), радна и боравишна дозвола у Црној Гори (о трошку хотела), рефундирање трошкова превоза у висини повратне аутобуске карте, здравствено осигурање и санитарна књижица. Рок за слање биографија је недеља 24.03.2024. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-a, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – SAVA Hotels & Resorts, Словенија (Terme 3000, Terme Ptuj, Zdravilišče Radenci, SAVA hотели Bled, Resort Bernardin, Resort San Simon, Resort Salinera)

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу a који желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду од средине маја до краја септембра (минимум 3 месеца) у SAVA хотелима у Словенији у бањским дестинацијама (Terme 3000, Terme Ptuj, Zdravilišče Radenci), језерским дестинацијама (Bled) и приморским дестинацијама (Portorož, San Simon, Salinera) могу послати свој CV на латиници (са бројем телефона) Tari Aljaf Buljubšić или Igoru Škrinjaru, директору кадровске службе, на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да су студенти Факултета за hотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Кухиње (кувар) и Ресторана (конобар). Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исhрана, радна и боравишна дозвола у Словенији (о трошку хотела), рефундирање трошкова превоза у висини повратне аутобуске карте, здравствено осигурање и санитарна књижица. Рок за слање биографија је недеља 24.03.2024. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-a, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Хотел Iberostar Bellevue, Бечићи, Црна Гора

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве вишемесечну плаћену летњу праксу од јуна до септембра 2024. (минимум 2 и по месеца) у хотелу Iberostar Bellevue у Бечићима у Црној Гори, могу послати свој CV (са бројем телефона) Ђорђију Алексићу директору кадровске службе хотела на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 00382-69-555-481) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Рецепције (помоћни рецепционер), Кухиње (кувар, помоћни кувар, сервер, посластичар) и Ресторана (конобар, шанкер). Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса и плаћања прековременог и ноћног рада, рада на државни празник, као и напредовања, самим тим и повећања основне зараде), смештај, исхрана (три оброка у хотелској мензи), корпоративнa униформa, радна и боравишна дозвола у Црној Гори (о трошку хотела), пријава на здравствено и пензионо осигурање, рефундирање трошкова превоза у висини повратне аутобуске карте по обављеној пракси, плаћена санитарна књижица (за радне позиције на којима је неопходна) и здравствено и пензионо осигурање. Прилиом аплицирања обавезно навести за које радне позиције се конкурише, као и временски период у којем планирате да обавите праксу. Рок за слање биографија је недеља 24.03.2024. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, skype-a, vibera, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити проф. др Снежани Милићевић, руководиоцу стручне праксе студената, путем mail-a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Хотел Извор, Аранђеловац

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве плаћену летњу праксу у трајању од минимум месец дана, пожељно два месеца у периоду 01.07 - 31.08.2024. у хотелу Извор у Аранђеловцу могу послати свој CV (са бројем телефона) F&B менаџеру Дејану Милојевићу на мејл адресу: f&Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 063432362) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у следећим секторима: Домаћинство, Ресторан, Кухиња, Spa & Wellness. Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај и исхрана. Приликом аплицирања обавезно навести за које радне позиције се конкурише, број индекса, као и временски период у којем планирате да обавите праксу. Рок за слање биографија је недеља, 24.03.2024. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-a, Viber-a, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – MK Mountain Resort - Хотел Гранд, Копаоник

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07 - 01.09.2024. у хотелу Grand, MK Mountain Resort на Копаонику могу послати свој CV (са бројем телефона и бројем индекса) менаџеру људских ресурса Миљану Милићу на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 0648714002) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Ресторана (конобар). Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса и награде за најбоље студенте од стране менаџмента хотела), смештај, исхрана и превоз. Рок за слање биографија је недеља, 24.03.2024. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-a, Viber-a, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Хотел Краљеви Чардаци, Копаоник

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве плаћену летњу праксу у трајању од минимум месец дана у периоду 01.07 - 01.09.2024. у хотелу Краљеви Чардаци на Копаонику могу послати свој CV (са бројем телефона) F&B менаџеру Срђану Младеновићу на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 0628006761) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у следећим секторима: Рецепција, Домаћинство, Ресторан, Кухиња. Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана и превоз (од Рашке до Копаоника). Приликом аплицирања обавезно навести за које радне позиције се конкурише, број индекса, као и временски период у којем планирате да обавите праксу. Рок за слање биографија је недеља, 24.03.2024. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-a, Viber-a, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Хотел Mona Plaza Zlatibor, Златибор

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве плаћену летњу праксу у трајању од минимум месец дана у периоду 01.07 - 01.09.2024. у хотелу Mona Plaza Zlatibor на Златибору могу послати свој CV (са бројем телефона и бројем индекса) менаџеру људских ресурса Ани Мунитлак на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 0668775752) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Кухиње. Студентима је обезбеђена накнада за рад, смештај, исхрана и превоз. Рок за слање биографија је недеља, 24.03.2024. Након тог рока ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-a, Viber-a, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Пансион Обрадовић, Катићи

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.07 - 01.09.2024. у Пансиону Обрадовић у Катићима, Ивањица могу послати свој CV (са бројем телефона и бројем индекса) Јелени Стојановић на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 0645334385) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса), смештај, исхрана и превоз (од аутобуске станице у Ивањици до Катића). Рок за слање биографија је недеља, 24.03.2024. Након тог рока обавиће се интервју са сваким студентом (путем телефона, Skype-a, Viber-a, и сл), и након коначне селекције Пансион ће послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Наташи Ђорђевић, руководиоцу стручне праксе студената путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Zdravkovac Country Club доо Јарменовци - Топола

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве двомесечну или вишемесечну плаћену летњу праксу у периоду 01.06-30.09.2024. год. у одмаралишту јединственог концепта и естетике Здравковац Country Club ДOO Јарменовци – Топола, могу послати свој CV (са бројем телефона) представнику одмаралишта Маји Суботић na имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 069-3396-996) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Домаћинство (помоћни радник). Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз плаћен прековремни рад), смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 24.03.2024. год. Након тога ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, скајпа, вибера, и сл), и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. год. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Немањи Пантићу, руководиоцу стручне праксе студената путем имејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Вила Етна, Угриновци

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве месечну или двомесечну у периоду 20.06-20.08.2024. год. у Вили Етна у Угриновцима, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџерима хотела Исидори Дачевић и Нади Поповић на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 063-246-236 и 060-438-5558) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (конобар, кувар) и Домаћинство (собарица). Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз плаћен прековремни рад), смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 24.03.2024. год. Након тога ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, скајпа, вибера, и сл) и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. год. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Немањи Пантићу, руководиоцу стручне праксе студената путем имејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Хотел Лепенски Вир, Доњи Милановац

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали за плаћену праксу а желе да обаве месечну или двомесечну у периоду 20.06-20.08.2024. год. у хотелу Лепенски Вир у Доњем Милановцу, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџеру хотела Снежани Черчелановић на имејл:: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб: 063-596-728) са назнаком да су студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције су у сектору Храна и пиће (F&B) (помоћни кувар, сервер, конобар), Домаћинство (собарица) и Рецепција. Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз плаћен прековремни рад), смештај и исхрана. Рок за слање биографија је недеља 24.03.2024. год. Након тога ће менаџмент хотела обавити интервју са сваким студентом (путем телефона, скајпа, вибера, и сл) и након коначне селекције послати Факултету списак примљених студената најкасније у четвртак 28.03.2024. год. Важна напомена: ова понуда је искључиво за студенте који нису нигде примљени на плаћену праксу! За више информација студенти се могу обратити доц. др Немањи Пантићу, руководиоцу стручне праксе студената путем имејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Vila Emilia, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали а желе да обаве плаћену праксу у минималном трајању од 3 месеца у периоду од 01.06. – 30.09.2024. у вили Емилиа у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџерки хотела Наташи Ћурчиев на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком да сте студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које се нуде су следеће: помоћни кувар, шанкер, конобар, домаћинство. Студентима је обезбеђена накнада за рад (уз могућност бонуса) и један оброк. Рок за слање биографија је недеља, 24.03.2024. Након тог рока, менаџмент агенције обавиће интервју са сваким студентом (путем телефона, вибера и сл.) и, након коначне селекције, послати Факултету списак примљених кандидата. За више информација студенти се могу обратити Доц. др Јасмини Огњановић, руководиоцу стручне праксе путем маил-а: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Плаћена пракса 2024 – Хотел Слатина, Врњачка Бања

Студенти који су остали нераспоређени у првом кругу или нису аплицирали а желе да обаве двомесечну летњу праксу у периоду од 01.07. – 31.08.2024. у хотелу Слатина у Врњачкој Бањи, могу послати свој CV (са бројем телефона) менаџерки хотела Милици Аритоновић на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (моб. 060 5200635) са назнаком да сте студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Радне позиције које се нуде су следеће: домаћинство, кухиња и wellness. Студентима је обезбеђена накнада за рад и један оброк у смени. Рок за слање биографија је недеља, 24.03.2024. Након тог рока, менаџмент хотела обавиће интервју са сваким студентом (путем телефона, вибера и сл.) и, након коначне селекције, послати Факултету списак примљених кандидата. За више информација студенти се могу обратити Доц. др Јасмини Огњановић, руководиоцу стручне праксе путем маил-а: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.