Путања

Семинар на тему Заштита потрошача у туризму

Након промотивног догађаја поводом оснивања Жан Моне модула за европско потрошачко право (CONLAW модул), који је одржан 29. фебруара 2024. године на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу, на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи Универзитета у Крагујевцу се, почев од 11. марта 2024. године, реализује Семинар на тему Заштита потрошача у туризму (25 часова).

Први Жан Моне Модул на Универзитету у Крагујевцу, којим руководи проф. др Борко Михајловић, основан је у оквиру пројекта који суфинансира Европска унија и реализоваће се у наредне 3 године. Руководилац пројекта и чланови пројектног тима (проф. др Драган Вујисић и проф. др Андреј Мићовић) упознали су присутне са циљевима Жан Моне модула и пројектним активностима. У наредном периоду планиран је низ предавања, семинара, округлих столова и других активности у циљу подстицања проучавања и истраживања европског и српског потрошачког права. Поред Семинара који се реализује на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, на Правном факултету у Крагујевцу ће бити реализован и кратак наставни програм за студенте (40 часова) – Потрошачко право у дигитално доба и семинар за студенте (10 часова) – Остваривање права потрошача.

Сви заинтересовани за похађање Семинара на нашем Факулету могу да се пријаве проф. др Андреју Мићовићу (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.). Семинар се одржава понедељком од 12 часова у Слушаоници бр. 6.

 


Штампа