Вакцине од А до Ш – Онлајн предавање за студенте Универзитета у Крагујевцу


Понедељак, 20. децембар 2021. године, 11.00 часова

Драге колеге,

Фармацеутски факултет Универзитета у Београду, у оквиру Центра за промоцију науке, реализује пројекат Вакцине од А до Ш, чији је основни циљ да се међу студентском популацијом повећа свест о значају вакцине кроз историју, као и значај вакцинације доступним COVID-19 вакцинама.

Пројекат је намењен студентима Универзитета у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу и реализује се кроз низ радионица и предавања у оквиру којих студенти имају прилику да чују о значају вакцинације кроз историју, фазама развоја вакцина, имунском одговору на вакцине, безбедности вакцина и имунизацији доступним COVID-19 вакцинама.

У жељи да студентима Универзитета у Крагујевцу пруже прилику да се информишу о вакцинама и разреше недоумице везане за COVID-19 вакцине, представници Фармацеутског факултета Универзитета у Београду одржаће онлајн предавање Вакцине од А до Ш,  у понедељак, 20. децембра 2021. године у 11.00 часова, путем Webex платформе.

Предавање ће одржати проф др. Бранкица Филипић и доц. др Иван Јанчић са Катедре за микробиологију и имунологију и проф. др Александра Буха Ђорђевић са Катедре за токсикологију.

Предавању можете приступити путем линка који можете наћи овде.

Meeting number: 2409 901 8961

Password: dhNVQH7gm77


Штампа