Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

У хали Шумадија сајма у периоду од 25-27.11.2021. године у Крагујевцу, одржан је „Међународни сајам туризма и сеоског туризма “ у организацији Градске туристичке организације Крагујевац и Шумадија сајма, под покровитељством града Крагујевца.

Манифестација је окупила бројне излагаче, националне, регионалне и локалне туристичке организације и агенције, хотелијере, туристичке центре, бањска лечилишта, сеоска домаћинства и винарије. Такође, организоване су бројне едукативне радионице.

Традиционално, и ове године студенти Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу учествовали су на сајму, што је била одлична прилика да се на једном месту сусретну са бројним учесницима и излагачима из хотелско-туристичке индустрије, представе једини државни факултет из области хотелијерства и туризма и буду део организације ове престижне манифестације.

За учеснике и посетиоце манифестације, у Медија центру Шумадија сајма проф.др Драго Цвијановић, декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи одржао је предавање на тему “Рурални туризам у функцији развоја руралних подручја Републике Србије“.

ФОТО:

 

 


Штампа