Учешће студената гастрономије на манифестацији „Тестивал“

Студенти гастрономије учествовали су на трећем по реду ТЕСТИВАЛУ-фестивалу теста, тестенине и хлеба који је одржан у суботу, 09.10.2021. године у Београду.

Тестивал је настао из идеје да се Србија брендира као препознатљива етно-гастрономска дестинација која привлачи многобројне туристе и заљубљенике у добру, домаћу, традиционалну храну, промовишући произвођаче и популаризујући типичне, традиционалне производе.

Студенти јединог државног факултета, уско специјализованог за хотелијерство и туризам посетиоцима су представили своја кулинарска умећа кроз тему овогодишњег Тестивала „Ванилице“ али и учешћем у радионицама врхунских мајстора кулинарства.
ФОТО:


Штампа