Обавештење о организовању наставе


У складу са прописаним мерама и препорукама Владе Републике Србије, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Кризног штаба за сузбијање пандемије вируса COVID-19, као и са препорукама Сената Универзитета у Крагујевцу, у циљу заштите студената и запослених Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, предавања и вежбе на основним академским студијама у зимском семестру школске 2020/2021. године одржаваће се у целости „onlineˮ.

Настава у зимском семестру школске 2020/2021. године на основним академским студијама почиње 5. октобра 2020. године.

Настава у зимском семестру школске 2020/2021. године на основним академским студијама ће се одржавати преко конференцијских веза користећи платформу Microsoft Teams.

Изузетно, практична настава на студијском програму Гастрономски менаџмент ће се одржавати као редовна настава уз примену свих мера и средстава заштите.

Настава у зимском семестру школске 2020/2021. године на мастер академским студијама и докторским академским студијама ће се одржавати као редовна настава у просторијама факултета уз примену свих мера и средстава заштите.

Термини почетка наставе у зимском семестру школске 2020/2021. године на мастер академским студијама и докторским академским студијама биће накнадно објављени.

Модел организовања наставе у току школске 2020/2021. године, биће подложан усаглашавањима и у случају потребе, одговарајућим променама.


Штампа