"Сајам запошљавања и образовања у области угоститељства и туризма" у Врњачкој Бањи

Поштовани,

Са задовољством вас позивамо да учествујете на „Сајму запошљавања и образовања у области угоститељства и туризма“ који ће бити одржан 04. марта 2020. године у конференцијској сали хотела Фонтана у Врњачкој Бањи, у периоду од 12 - 15 часова.

Организатори Сајма су Општина Врњачка Бања и НСЗ Филијала Краљево. Партнери у организацији ове манифестације су Удружење хотелијера Општине Врњачка Бања, Школска управа Краљево, Факултет за хотелијерство и туризам из Врњачке Бање и Регионална привредна комора рашког и моравичког округа.

На сајму ће учествовати послодавци - претежно из области угоститељства и туризма, Факултет за хотелијерство и туризам из Врњачке Бање, Средња угоститељска школа из Врњачке Бање, незапослени, ученици и остали заинтересовани.

Послодавци ће представити своје потребе за радним местима, док ће сви заинтересовани тражиоци запослења моћи непосредно да предају своје радне биографије и контактирају са послодавцима.

Пријављене су потребе за преко 100 слободних радних места.

Ученици и студенти ће имати прилику са се информишу о тржишту рада, посете сајам у циљу каријерног вођења и саветовања, увођења у свет рада и сагледавања својих будућих занимања. Сајам ће имати за циљ и информисање ученика завршних разреда средњих школа о факултету, наставном плану студија, могућностима стипендирања као и информисање незапослених у погледу стручног усавршавања, обука и запошљавања.

У оквиру сајамских активности планирано је:

Представљање актуелних јавних позива и конкурса Националне службе за запошљавања за 2020. годину;

Презентација Дуалног образовања у области угоститељства и туризма ПКС РПК; Презентација Факултета за хотелијерство и туризам из Врњачке Бање и Презентација НСЗ о каријерном вођењу и саветовању.


Штампа