Фестивал здравља омладине

У оквиру успешно реализованог пројекта “У сусрет здравим стиловима живота омладине“, у уторак, 24.12.2019.г. у хотелу Палас у Београду, одржан је Фестивал здравља омладине.

Кластер туризма, образовања, пословања и социјалних програма -ТОПС Кластер Београд је током 10 месеци успешно реализовао пројекат, који је одобрен и суфинансиран од Секретаријата за спорт и омладину Града Београда. На Фестивалу и свечаном затварању пројекта присуствовали су представници градске управе Београда, Секретаријата за спорт и омладину, представници бања из Србије, туристичких организација, средњошколских и високошколских установа, велики број професора и предавача - учесника пројекта, декани факултета, представници бројних хотела и рехабилитационих центара.

Испред Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, скуп је поздравио проф. др Драго Цвијановић, декан факултета који је честитао на успешно реализованом пројекту и организацији Фестивала и посебно истакао да ће Факултет пружити пуну подршку и допринос у реализацији пројеката у наредној години.

ТОПС Кластер Центар Београд, том приликом уручио је проф. др Драгу Цвијановићу Специјално признање за велики допринос, подршку и учешће у пројекту „У сусрет здравим стиловима живота омладине“.
После обраћања декана, присутнима је приказан промо филм о Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

ФОТО:


Штампа