Свечани пријем нове генерације студената 2019/2020.г.

У уторак, 1. октобра 2019. године на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу одржана је Свечана академија поводом пријема девете генерације студената основних академских студија.

Свечаном пријему, у пуном амфитеатру, поред бруцоша и колектива факултета, присуствовали су државни секретар у Министарству просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, проф.др Ана Ланговић Милићевић, проректор Универзитета у Крагујевцу, проф.др Саво Трифуновић, председник Скупштине општине Врњачка Бања, г-дин Иван Радовић, представници локалне самоуправе, директори средњих школа, представници хотелских и туристичких предузећа, бројни гости, пријатељи факултета и представници медија.

Присутнима су се обратили декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, проф.др Драго Цвијановић, државни секретар у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, проф.др Ана Ланговић Милићевић, проректор Универзитета у Крагујевцу, проф.др Саво Трифуновић и представник локалне самоуправе, г-дин Родољуб Џамић.

Бруцошима су пожелели успешан почетак студија, нова знања, нове пријатеље и лепе моменте током студирања у Врњачкој Бањи.

Посебно су  истакли да уз подршку стручног и квалитетног наставног кадра имају шансу да кроз стицања теоријског и практичног знања стекну диплому првог државног факултета из ове области, и постану успешни менаџери у хотелијерству и туризму.

Новим, младим колегама индексе су уручили представници Студентског парламента.

ФОТО:


Штампа