Две златне медаље за студента гастрономије на Међународном такмичењу „Carving Festival“


На Међународном такмичењу у карвингу - уметнушћу резбарења воћа и поврћа у Габрову у Бугарској, наш студент гастрономије Никола Глигоријевић освојио је две златне медаље.

На овој престижној манифестацији учествовало је преко 150 такмичара из целог света.

У дисциплини „карвинг уживо“, резбарење воћа и поврћа на слободну тему и у дисциплини „тематски карвинг“, студент гастрономије освојио је максималан број поена  што му је донело изванредан пласман на овогодишњем такмичењу.

Истакнути међународни судија у овој области  Мaria Shramko, похвалила је рад нашег студента и упутила позив Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи за учешће на такмичењу у Кијеву које ће се одржати следеће године.

ФОТО:


Штампа