Menu

Обавештавају дипломирани студенти и студенти са радним искуством у сектору хране и пића да је отворен позив за плаћено стручно усавршавање кроз рад у Америци за куваре и менаџере овог сектора. Услови и плата су одлични. Заинтересовани студенти се за више информација могу обратити доц. др Весни Миловановић путем е-маила: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Конкурс за запослење у Хотелу Даница у Врњачкој Бањи преко програма "Прва шанса" за дипломиране студенте основних и студенте мастер студија можете прочитати кликом ОВДЕ.

Потребан рецепционер за рад у хотелу Сребрна лисица на Копаонику, на неодређено време, обезбеђен смештај и храна, плаћен пут и одлична плата. Обавезан пробни рад, месец дана, који се плаћа. Сви заинтересовани могу се јавити шефу рецепције Сузани Јаковљевић на мобилни 064 658.30.36.

 

Конкурс за посао у туристичкој агенцији Love 2 Travel из Београда можете погледати овде. На конкурс се могу јавити студенти основних и мастер студија, а више информација се може добити од доц. др Дејана Секулића путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Заинтересовани студенти за рад на рецепцији у хотелу Mujen Lux на Копаонику, могу се обратити проф. др Снежани Милићевић ради више детаља путем мејла (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) или лично у кабинету број 6 у четвртак 31.10.2019. од 10 до 11 часова или у понедељак 04.11.2019. од 11 до 13 часова.

 

Сектор F&B

Angella Hotel & Residence na Kopaoniku (www.hotelangella.rs) има потребу за младим кадровима са или без радног искуства на пословима у сектору хране и пића. Потреба Хотела је пробни рад у току предстојеће зимске сезоне 2019/2020 а у циљу одабира кандидата који би био примљен у стални радни однос на неодређено време. Смештај и храна обезбеђени а плата по договору.

Сектор ДОМАЋИНСТВО

Angella Hotel & Residence na Kopaoniku (www.hotelangella.rs) има потребу за младим кадровима са или без радног искуства на пословима у домаћинства. Потреба Хотела је пробни рад у току предстојеће зимске сезоне 2019/2020 а у циљу одабира кандидата који би био примљен у стални радни однос на неодређено време. Смештај и храна обезбеђени а плата по договору.

Сви заинтересовани студенти могу се јавити Биљани Лазовић (тел. 065 37.53.544 или на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.).

 

Студенти који су заинтересовани да раде у туристичкој агенцији у Врњачкој Бањи могу се јавити проф. др Снежани Милићевић за додатне информације (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.).

 

Винарији Грабак Врњачка Бања потребан студент за скраћени рад (око 4 сата дневно) на следећим пословима:

- Пријем посетилаца који обилазе винарију са презентацијом комплекса Грабак.
- Услуга дегустације вина за посетиоце.
- Презентација винарије на сајмовима и фестивалима вина.
- Остали послови за рад у винарији.

Сви заинтересовани студенти могу се јавити Милошу на следеће мобилне телефоне 060-639-91-71 или 064-011-78-00

www.vinarijagrabak.com

 

За потребе новог хотела у Врднику "Фрушке терме", расписује се конкурс за пријем радника свих профила и занимања.

Сви заинтересовани студенти могу послати свој CV на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Контакт особа је Сања Станковић (HR менаџер), телефон 063/495894

Отворене позиције у хотелу Nais у Нишу можете погледати овде.

Отворене позиције у хотелу PEGAZ HOLIDAY RESORT 4* у Врњачкој Бањи можете погледати овде.

 

Отворен је конкурс за радно место РЕЦЕПЦИОНЕРКА / РЕЦЕПЦИОНЕР.

Услови:

- Знање Енглеског језика

- Познавање другог језика пожељно

- Познавање рада на рачунару

- спремност на сезонски рад - ОДМАХ до 31. марта (можда и мало дуже)

Додатне информације: Рецепција опслужује 50 апартмана. Комплетна продаја се врши преко агенције, тако да се на рецепцији само обавља наплата додатних услуга или резервација остварених преко боокинг.цом У току радног времена је дозвољено седење. Није потребно упознавање или познавање рецепцијских програма, јер не радимо са њима.

Заинтересованима нудимо: Пријаву на биро, смештај у објекту, исхрану у објекту и радно време 8 сати.

Моле се заинтересовани да пошаљу свој CV на мејл  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

http://apartmanizupakopaonik.rs/

Потребни радници за рад у хотелу Сребрна лисица на Копаонику, на следећим позицијама:

  • Рецепционер, по могућности са радним искуством, познавање енглеског језика
  • Конобар, по могућству са радним искуством

CV послати на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Уколико сте вредни, способни, прилагодљиви, тимски оријентисани, знате бар један светски језик, имате радног искуства на позицији рецепционера у хотелу са 4* , познајете рад у хотелском програму Fidelio suite 8 (или немате радног искуства, изузев снажне воље да успете у послу), позивамо Вас да нам пошаљете ваш CV а ми ћемо вас едуковати и помоћи да напредујете. Пријаве доставите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком "Рецепционер".

Уколико сте вредни, способни, прилагодљиви, тимски оријентисани, имате основни ниво комуникације на енглеском језику, позивамо Вас да нам пошаљете ваш CV као пријаву за радно место конобарице у угоститељском објекту Avgustin који послује у саставу Belgrade Art Hotela, Кнез Михаилова 27. Пријаве доставите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком "Avgustin".

Уколико сте љубазни, тачни, брзи и комуникативни, спремни да будете део тима који је потпуно посвећен сваком госту, уколико сте спремни да константно унапређујете своје знање и вештине уз ентузијазам и позитивну енергију пошаљите своју биографију на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или се јавите на број телефона 063/1095901.

Отворене позиције:

- конобар/шанкер (припрема и служење пића, пријем гостију, служење хране, одржавање инвентара и радног простора, благовремено требовање робе)

- помоћни кувар (чишћење поврћа, припрема салата, у договору са куваром припрема посластица и доручка, прање суђа, одржавање инвентара и радног простора, обавеза придржавања HASAP стандарда)

Пожељно радно искуство у ресторану, познавање енглеског језика.

Стални или повремени радни однос.