Menu
Хотел Zepter Врњачка Бања

На месту некадашњег старог хотела Звезда, на централном делу шеталишта Променада и површини од чак 11.445 м2, данас се налази велелепни Zepter хотел, један од највећих и најимпозантнијих хотела у Врњачкој Бањи. Хотел је јединствени спој старног и новог дела. Стари део, из 1920. године, је директно подигнут на Променади, главној пешачкој комуникацији Врњачке Бање, уз Врњачку реку и његова спољашња архитектура је законом заштићена као историјски споменик, а нови, већи део хотела, излази на улицу паралелну Променади, што хотелу даје савршен положај и добре приступе са свих страна.

Zepter хотел располаже са 120 високо рангираних соба и четири апартмана. Својим гостима пружа разноврсне садржаје: два ресторана (Zepter SmartLife ресторан и Кристалну дворану), Zepresso Aperitiv bar, Летњу терасу са погледом на Променаду у оквиру Zepter SmartLife ресторана, кардио-интернистичку и зубну ординацију, Zepter Garden Block, отворени простор у којем гости могу уживати у разноврсном асортиману хране и пића.

Од спортских садржаја, најатрактивнији је нови затворени базен са термалном водом и ђакузијем (који у летњем периоду има своју башту са аперитив баром), као и потпуно нова теретана и сауна.

Овај хотел је познат и по својим конгресним салама – Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room, капацитета до 1.200 места, с могућношћу рада у пленуму и по секцијама у чак пет мањих сала.