Menu
Orbis Design Hotel&Spa Параћин

ORBIS DESIGN HOTEL&SPA је најексклузивнији хотел у читавом Поморављу, а по речима многих задовољних гостију, чак и много шире. Лоциран је у најстрожијем центру Параћина, на самој обали реке Црнице, спада у хотеле високе категорије и категоризован је са 4 звездице (****).

ORBIS DESIGN HOTEL&SPA располаже са 32 веома комфорне, модерно опремљене собе, као и са 4 породична апартмана. Комплетан ентеријер и екстеријер хотела огледа се у декоративним уникатним материјалима и техникама, који су пажљиво уклопљени са природним материјалима као што су гранит и мермер. Сав намештај је такође посебно дизајниран и произведен од најквалитетнијих материјала управо за овај хотел. Сви гости који по први пут бораве у овом хотелу обавезно нагласе да на бољим и удобнијим креветима никада нису раније имали прилике да спавају, и да су се пробудили свежи и орни, као и да је тај осећај непоновљив и незамењив, па се због тога стално враћају.

Гости хотела могу да уживају у разноврснимсадржајима као што је BODDY&SOUL Wellnes и Spa центар, који у свом саставу има затворени базен за пливање, парно купатило, Финску сауну, тушеве са ефектом тропске кише, слану собу и ђакузи.  Гостима су на располагању и сала за рекреацију са билијар столом, а онима који брину о својој физичкој кондицији обезбедили смо теретану и просторију за финтес са свим потребним реквизитима и справама.

На самом крову града, на последњем, петом спрату хотела налази се клуб отвореног типа, коктел бар који носи име Club Marko Sky Lounge. У хотелу се налази и конференцијска сала капацитета до 120 гостију, која је идеална за организовање семинара, промоција, предавања, радионица, трибина и сличних манифестација.