Menu
Преноћиште Зоне

Преноћиште Зоне се налази у самом центру Нишке Бање, 200 м од главног шеталишта, великог бањског парка, кафића и кафана, стационара и wellnes центра Радон. Бања Цара Константина права је оаза ваздуха, мира и лековите воде уз добар провод. У сарадњи са оближњим рестораном нудимо могућност пансионске исхране и свечане вечере са музиком.

За одмор и уживање на удаљености од само 200 метара од преноћишта Зоне налази се затворен базен са термалном водом, wellnes и spa центар Sense, који могу користити и наши гости.

На 100 метара од преноћишта налази се балон сала погодна за тренинг и рекреацију малог фудбала, тениса, кошарке, као и терен за фудбал. За наше госте организујемо превоз од/до аеродрома или других дестинација, пружамо све потребне информације, помажемо у куповини карата за фестивале, позориште и остала културна дешавања. Уз лиценцираног водича вршимо организацију посета културно/историјским споменицима Ниша, Нишке Бање и околине.

Такође за групе или појединце организујемо или дајемо смернице за различите активности све популарнијег активног одмора. Због специфичног положаја и предивне природе могућности су бројне: планинарење и слободно пењање, роњење, рафтинг, параглајдинг, јахање, paintball, лов и риболов.

Због специфичног положаја и брзине услуге погодни смо и за транзитни туризам.