Хотел Даница

У идеално мирном крају Врњачке Бање, непосредно изнад Липовачке реке, уз ивицу храстове шуме лоциран је хотел Даница. Издвојен од гужве и буке хотел Даница пружа уживање у природним лепотама и гарантује прави бањски одмор. Удаљеност од 300 метара од Белог извора и 850 метара од строгог центра Бање омогућава брз долазак до свих извора и базена. Романтични амбијент и пространо зеленило у окружењу идеални су за опуштање и релаксацију.

За одмор и уживање у непосредној близини хотела Даница налази се већи број затворених и отворених базена као и богата понуда wellnes и spa садржаја. За наше госте организујемо или дајемо потребне информације за обилазак значајних манастира, цркава, тврђаве и других културно-историјских споменика, планине Гоч и планинских излетишта, као и активности активног одмора (планинарење, риболов, скијање и друго). У кооперацији са нашим партнерима по повољнијим ценама су доступни тениски терени и балон сала за разне спортове.

Организујемо превоз од/до аеродрома или других дестинација, пружамо све потребне информације, помажемо у куповину карата за фестивале и остала културна дешавања.