Хотел Conte Пераст

Смештен у некадашњем Дому културе, Хотел и ресторан Conte се налази на самој обали мора, на главном градском тргу у Перасту и има статус објекта од историјског значаја.

Ресторан садржи две камене сале за ручавање за 120 особа, терасу на мору за 120 особа и терасу на главном градском тргу за 200 особа. Ресторан је специјализован за локална и медитеранска јела, а користи локалне састојке за припрему оброка. Поред a la carte понуде, постоји и сет менија и пакета пића посебно осмишљених за агенцијске групе и свадбене прославе. Ресторан пружа услуге кетеринга на острву и било којој локацији у граду Перасту.

Хотел нуди елегантно уређене собе и апартмане са јединственим погледом на перашка острва. Локални аутобуси стају поред хотела Conte, док је супермаркет удаљен само 50 метара. До пешчане и каменом поплочане плаже са баром и спортским садржајима стиже се за 4 минута хода. Хотел садржи 30 соба и апартмана опремљених клима-уређајем, сефом и flat-screen ТВ-ом са сателитским каналима. Бесплатан бежични интернет доступан је у целом објекту.

Аеродром Тиват је удаљен 25км од хотела. Аеродром Дубровник се налази на 75км, а Аеродром Подгорица на 95км. Паркинг у оквиру објекта може се бесплатно користити.