Menu
Хотел Александар

Хотел Александар се налази у самом центру Врњачке Бање, у подножју црквеног брда, на само 40м од централног градског парка и главне променаде. Окружен је прелепим парком са једне и низом старих вила, популарно названих "Врњачки Монмартр" са друге стране. Игралиште за децу се налази у централном врњачком парку, само 150м од хотела. Хотел има 4 спрата и лифт. Гостима хотела је на располагању бесплатан бежични интернет и паркинг простор.
Вила је изграђена 1929. године и има елементе париске архитектуре тога времена. У потпуности је реконструисана у сарадњи са Заводом за заштиту споменика културе. Хотел припада породици Тодоровић која је пословну репутацију стекла на пољу модне индустрије, а тежња да се проникне у потребе и жеље савременог клијента, пренета је из одевања у угоститељство.
Мирноћа и спокој прожима сваки кутак хотела, па одмор, опоравак и уточиште од градске вреве, можете сигурно пронаћи било да време проводите у соби, ресторану или башти хотела. Љубазно особље, измамиће осмехе на вашим лицима, јер је гост најважнији и њему се угађа.