Хотел Краљеви Чардаци

Хотелско апартмански комплекс "Краљеви Чардаци Спа" налази се на 1450м надморске висине, у Викенд насељу Копаоник, удаљен 4,5км од центра Копаоника и 2,5км од најближе жичаре. Од 2011. године када су у "Чардацима" одсели први гости, овај комплекс непрекидно расте, развија се и својим гостима нуди богате садржаје.
Комплекс чине 27 хотелских смештајних јединица, lobby бар, пансионски и A la carte ресторан, Пивница, фитнес центар, играоница за децу, фризерски салон и продавница, као и 199 модерно опремљених апартмана. Хотел поседује и своју скијашницу и ски сервис. Посебно смо поносни на наш Spa&Wellness центар који се простире на 900м2, а носиоци смо и Wellness звезде као најбољи Wellness хотел у Србији. Конгресни центар Краљевих Чардака је место за успешно организовање различитих пословних и банкет догађаја. На располагању Вам је климатизован и модерно опремљен центар са 5 одвојених целина, укупног капацитета 350 учесника.
"Краљеви Чардаци Спа" су на самиту предузетника централне и југоисточне Европе, одржаном у Дубровнику почетком 2016. године добили признање Ствараоци за столећа за допринос развоја предузетништва у овом делу Европе.