Menu
Хотел Сребрна лисица

Хотел Сребрна лисица се налази у самом срцу ски-центра у оквиру Националног парка Копаоник, поред бујне шуме смрче с једне стране и са широким погледом на копаонички пејсаж којим доминира Кукавица.
Са хотелског паркинга је улаз у пространи хол са рецепцијом. Одмах поред рецепције је модерно опремљена скијашница са ски-сервисом за изнајмљивање и одржавање ски-опреме. Почетници и рекреативци могу на рецепцији да закажу часове обуке вожње скија и ски-борда код врхунских ски-учитеља.
У истом нивоу је и аперитив бар, једини хотелски простор у коме је дозвољено пушење. За потребе одржавања конгреса, семинара, разних предавања и сл, аперитив бар Сребрне лисице се лако и брзо претвара у одговарајућу салу.
Од аперитив бара степениште води у сутерен, то јест билијар салу са великим билијаром, столом за стони тенис, пикадом и два стона фудбала. Апартмани се налазе на три спрата изнад рецепције, а њихова величина се креће од двокреветних до петокреветних, уз један ВИП апартман.
Хотел Сребрна лисица води рачуна и о посебним захтевима гостију као што су, рецимо, рум сервис, квалитетна релакс и спортска масажа, прање и пеглање веша, обезбеђење водича за пешачке туре и сл.