Хотел Ртањ

Хотел Ртањ се налази на Копаонику, испод врха Мали Караман, на надморској висини од 1786 метара, одмах поред ски стазе. Један је од најстаријих Хотела на овом најпознатијем Српском скијалишту. Први пут је отворен 1958 године, а потпуно је реконструисан 2013 године.
Током свих ових година је постао једно од култних места на Копаонику, пре свега због специфичне атмосфере и доброг провода за све узрасте. Поред одличне позиције и смештаја, Ртањ свим гостима обезбеђује бесплатне ски и борд часове свако јутро, а нарочито бринемо о деци за коју организујемо ски кампове! Ко уместо спортских активности више воли добру храну и пице, у Ртњу ће све то наћи по изузетно приступачним ценама.
Хотел располаже са 235 постеља у двокреветним, трокреветним и четворокреветним собама. Свака има купатило, ТВ и WiFi интернет. Смештај је на бази полупансиона, шведски сто.
У оквиру хотела се налазе: ски бар ‘Камин сала’, етно ресторан ‘Оџаклија’, пансионски ресторан, лоби - vine bar, спољни киоск брзе хране, отворена тераса, ски-рент и ски сервис, сауна и скијашница. Поред хотела постоји и вишенаменски простор ‘Ртањ Б’ као и забавни парк (авантура парк, вештачка стена и систем ЗИП лајн).