Ивањички конаци Ивањица

Ивањички конаци удаљени су 180 км од Београда, а налазе се на само 5 км од центра Ивањице. Опремљени су најсавременијом опремом и намештајем. На услузи имају дванаест лукс апартмана и одвојену кућу као целину, која има пространу дневну собу са камином, комфорно купатило, кухињу, две спаваће собе и велику наткривену терасу са које се пружа предиван поглед ка планинским масивима Јавора и Голије. Мир и тишина учиниће Ваш одмор незаборавним у овом предивном природном амбијенту.

У нашим конацима можете наћи мир за Ваш заслужен одмор. Савремени смештај, предивни пејзажи, чист ваздух, домаћа храна, крчма, базен и лежаљке су само део онога што ће Вам одморити тело и душу.

Уколико сте ипак више за активан одмор, организоваћемо Вам планинске шетње, излете, вожњу бицикли и моторних квадова, моторних санки (у зимском периоду), обиласке околних културно-уметничких знаменитости и још доста тога.

Ивањички конаци могу бити и креативни додатак Вашем бизнису. Разликујте се од других и организујте стручне семинаре или скупове, пословне састанке, презентације или прославе на месту које ће Ваше клијенте оставити без даха.