Menu
Етно село Голијски конаци

У селу Комадине, у подножју Парка природе и Резервата биосфере Голија, у непосредној близини „Римског моста” и реке Моравице на надморској висини од 650 метара, удаљено 15 километара од Ивањице налази се сеоско туристичко домаћинство „Голијски конаци” власништво породице Милосављевић.

Располаже са више од 20 лежаја распоређених у две куће „Голија“ апартманског типа, и кућама брвнарама, са купатилима, кабловском ТВ у сваком апартману и брвнари. „Голијски конаци” поседују и заједничку просторију „Крчма” - ресторан, која служи за исхрану и боравак гостију. Храна која се служи је домаћа.

У оквиру домаћинства имају домаће зивотиње (козе, овце) и рибњак са пастрмком. Неке од садржаја које „Голијски конаци” нуде су: отворен базе, парк за децу, обележене стазе за шетњу, терен за кошарку, стони тенис, стони фудбал, вожња бицикла. Поред ових садржаја „Голијски конаци” се баве производњом традиционалних производа који се искључиво припремају по старим рецептима, а то су слатка, сокови, џемови, интегрална брашна.