Стручна пракса у Србији реализује се у хотелима, туристичким агенцијама и туристичким организацијама и волонтерског је типа.

Студенти се упућују на обавезну праксу у трајању од минимум месец дана.

Студентима на располагању стоји велики број партнерских институција у које им омогућавају стицање практичних вештина и искуства неопходних за обављање послова у хотелско-туристичкој индустрији.

 

Дана 08.02.2016. године на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, одржана је презентација програма стручне праксе у Грчкој, у организацији агенције JobTrust из Солуна. Након презентације, која је била изузетно посећена, одржани су индивидуални интервјуи студената са представницима ове агенције.

 


 

Дана 03.12.2014. године на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, одржана је презентација програма стручне праксе у Грчкој, у организацији агенције JobTrust из Солуна. Након презентације, која је била изузетно посећена, одржани су индивидуални интервјуи студената са представницима ове агенције.

 

У уторак, 10.11.2015. године на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи одржане су две презентације програма Work and Travel. У наставку се налазе детаљније информације у свакој од понуда.
Програм је доступан свим студентима, осим онима који су обновили годину.
Агенција American Adventure даје попуст 90% за пријаву до 15.11.2015. године (попуст се односи на динарски део).
За све додатне информације студенти се могу обратити директно овим агенцијама.

Документи:

  1. AMERICAN ADVENTURE
  2. Informator - Internship and Training Program 2016
  3. AYUSA

 

Особа за контакт др Снежана Милићевић на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Особа за контакт је Весна Миловановић на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

У среду 18.02.2015. године на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи одржана је презентација стручне праксе у Црној Гори, Аустрији и Немачкој.

 

Go to top