Промоција факултета

Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу одржан је по девети пут у хали Шумадија сајма у периоду од 24. до 26. новембра у организацији Туристичке организације Крагујевац.
Овогодишња манифестација окупила је бројне излагаче, националне, регионалне и туристичке организације и агенције, али и хотелијере, туристичке центре, бањска лечилишта, сеоска домаћинства и винарије.
Традиционално, и ове године један од учесника Међународног сајма туризма био је Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

Сајам образовања у Зрењанину: 05. децембар 2016.г

У оквиру својих промотивних активности Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу и ове године представио се на Сајму образовања у Зрењанину.
Сајам образовања у Зрењанину одржан је у понедељак, 05.12.216. године традиционално у организацији Школске управе за Банат.

Осми међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу: 24. новембар 2016.г

Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи био је један од учесника Међународног сајма туризма и сеоског туризма у Крагујевцу, који је одржан у периоду од 24 до 26. новембра у организацији Градске туристичке организације Крагујевац са којом Факултет успешно саруђује.

Сајам образовања „Звонце“ у Београду: октобар 2016.г

 

Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу, учествовао је на 9. Сајму образовања „Звонце“ у Београду, у оквиру сајамског наступа Универзитета у Крагујевцу.
9. Сајам образовања „Звонце“, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и ове године окупио је бројне излагаче који су имали могућност да током трајања Сајма заинтересованима представе своју академску понуду.
Упоредо са Сајмом образовања, одржан је и 61. Међународни сајам књига, у оквиру кога су на штанду Центра за промоцију науке, изложена и издања Универзитета у Крагујевцу објављена у протеклих годину дана.

Опширније информације о овој манифестацији можете погледати ОВДЕ.

ФОТО:

Опширније: Сајам образовања „Звонце“ у Београду: октобар 2016.г

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker