Проф. др Драго Цвијановић, доц. др Снежана Милићевић, доц. др Александра Митровић и мр Весна Миловановић: „Одржива пољопривреда и рурални развој у функцији остваривања стратешких циљева Републике Србије у оквиру Дунавског региона“

Штампа

 

На позив Института за економику пољопривреде из Београда, проф. др Драго Цвијановић, доц. др Снежана Милићевић, доц. др Александра Митровић и мр Весна Миловановић, учестовали су на Међународном научном скупу: „ОДРЖИВА ПОЉОПРИВРЕДА И РУРАЛНИ РАЗВОЈ У ФУНКЦИЈИ ОСТВАРИВАЊА СТРАТЕШКИХ ЦИЉЕВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОКВИРУ ДУНАВСКОГ РЕГИОНА“ - развој и примена чистих технологија у пољопривреди -, који је одржан (први дан) у просторијама Привредне коморе Београда и (други дан) у просторијама Института за економику пољопривреде и Института “Михајло Пупин”. Наш факултет је био суорганизатор овог међународног научног скупа.
Међународни научни скуп је одржана 15. и 16. децембра 2016. године, током кога су презентовани приспели научни радови. На међународној конференцији је учествовало више од 40-так научних истраживача и професора из Румуније, Италије, Пољске, Босне и Херцеговине и Србије. Са нашег факултета било је два рада.
На међународном научном скупу су иницирани разговори о пројектној сарањи и успостављени договори о даљој сарадњи са колегама из Румуније, посебно око подизања квалитета нашег часописа и постављање истог на међународне базе података. 

Прилог: Агенда скупа

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker