Проф. др Драго Цвијановић: "Risk in the food economy - theory and practice", Jachranki Пољска

Штампа

На позив Institute of Agricultural and Food Economics - National Research Institute, из Варшаве проф. др Драго Цвијановић је учествовао на Међународној конференцији "Risk in the food economy - theory and practice", која је одржана у Jachranki, Пољска.
Међународна конференција је одржана у периоду од 23. до 25. новембра 2016. године, током које су презентовани приспели научни радови и организоване научне дискусије. На међународној конференцији је учествовало више од 70-так научних истраживача и професора из Аустрије, Румуније, Бугарске, Пољске, Португалије, Украјине, Естоније, Чешке, Словачке, Мађарске, Литваније, Босне и Херцеговине и Србије. И проф. др Драго Цвијановић је презентовао свој рад.
На конференциј су презентована достигнућа и правци будућег развоја нашег Факултета, иницирани разговори о пројектној сарањи и успостављени договори о потписивању уговора о пословно-техничкој сарадњи са West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Faculty of Economics.
Током тродневног скупа остварени су бројни контакти са колегама из иностранства и потенцијалним партнерима на пројектима.

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker