Проф. др Драго Цвијановић: Fifth INTERNATIONAL CONFERENCE COMPETITIVENESS OF AGRO-FOOD AND ENVIRONMENTAL ECONOMY, CAFEE 2016

Штампа

 

На позив THE BUCHAREST UNIVERSITY OF ECONOMIC STUDIES, Faculty of Agro-Food and Environmental Economics and Research Center of Regional Analyzes and Policies, проф.др Драго Цвијановић-декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи учествовао је на Fifth INTERNATIONAL CONFERENCE COMPETITIVENESS OF AGRO-FOOD AND ENVIRONMENTAL ECONOMY, CAFEE 2016, која је одржана у Букурешту, Румунија, 10 -11. новембра 2016. године.

Суорганизатори овог скупа били су:

  • Institute of Agricultural and Food Economics - National Research Institute, Poland 
  • University of Verona, Italy 
  • Institute of Agricultural Economics, Serbia
  • Mediterranean Agronomic Institute of Chania, Greece
  • Faculty of Economic Sciences, Petroleum and Gas University of Ploiesti, Romania

Међународна конференција је одржана у периоду од 10 - 11. новембра 2016. године, током које су презентовани приспели научни радови и организоване научне дискусисије. Учествовало је више од 60 научних истраживача и професора из Румуније, Бугарске, Пољске, Италије, Финске, Украјине, Молдавије, Енглеске и Србије. На Међународној конференцији свој рад презентовао је проф.др Драго Цвијановић, декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

На семинару су презентована достигнућа и правци будућег развоја нашег Факултета, иницирани разговори о пројектној сарањи и успостављени договори о потписивању уговора о пословно-техничкој сарадњи са THE BUCHAREST UNIVERSITY OF ECONOMIC STUDIES, Faculty of Agro-Food and Environmental Economics, and Research Institute for Agricultural Economics and Rural Development. Током дводневног скупа остварени су бројни контакти са колегама из иностранства и потенцијалним партнерима на пројекту.

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker