Овера и упис семестра, Испитни рок: обавештење

 

Овера и упис семестара

Овера зимског и упис летњег семестра обавиће се у периоду од 21.12.2017. до 12.01. 2018. године, у студентској служби.

Испитни рок

  • Јануарски испитни рок ће бити одржан у периоду од 16. јануара - 02. фебруара 2018. године.
  • Пријава испита: 28.децембра 2017. до 11. јануара 2018. године.

НАПОМЕНА: ИСПИТИ СЕ МОГУ ПРИЈАВИТИ ИСКЉУЧИВО ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ, ПРЕМА УПТСТВИМА КОЈА СУ ОБЈАВЉЕНА НА САЈТУ ФАКУЛТЕТА.
УКОЛИКО СТУДЕНТ НЕ ПРИЈАВИ ИСПИТ У ПРЕДВИЂЕНИМ ТЕРМИНИМА ЗА ПРИЈАВУ ИСПИТА, ИСПИТЕ ПРИЈАВЉУЈЕ ПО ИЗМЕЊЕНОЈ ПРОЦЕДУРИ (ЦЕНА СВАКОГ ИСПИТА СЕ УВЕЋАВА ЗА 800 ДИНАРА, А И ПОЗИВ НА БРОЈ НИЈЕ ИСТИ).
УПУТСТВО СЕ, ТАКОЂЕ , МОЖЕ ВИДЕТИ НА СТУДЕНТСКОМ ПОРТАЛУ - НАКНАДНА ПРИЈАВА ИСПИТА.

Студентска служба

Студентска служба: обавештење о e-mail адресама


Сви студенти који су уписали прву годину имају обавезу да провере своје мејл адресе, или уколико недостаје мејл адреса да пошаљу важећу мејл адресу на мејл  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Такође, уколико постоји грешка у истакнутим мејл адресама студенти грешку треба да пријаве путем наведеног мејла или у студентској служби . Исправне мејл адресе су неопходне како би се студенти улоговали на студентски портал, пријављивали испите и плаћали школарину током студија.

E-mail адресе Менаџмент у хотелијерству: преузимање

E-mail адресе Менаџмент у туризму: преузимање

E-mail адресе Здравствени туризам: преузимање

Пријем студената прве године мастер и докторских студија


Пријем студената прве године мастер и докторских академских студија одржаће се у петак, 20.10.2017. године у Свечаној сали факултета са почетком у 14 часова.
После свечаног пријема почиње настава по распореду који ће бити објављен на сајту Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

Бесплатан курс Кинеског језика


Бесплатан курс Кинеског језика за студенте Факултета под покровитељством Кинеске амбасаде у Београду, почиње 04. октобра и одржаваће се сваке среде током целе школске године. Накнадно ће бити објављено тачно време и број Слушаонице.

Октобар 2 испитни рок 2017. године

 

Испитни рок, Октобар 2, ће се одржати у периоду од 26 септембра до 06. октобра 2017. године. 
Пријава испита: 15.09. – 30.09. 2017. године.
Пријаве се врше преко Студентског портала.

Коначни распоред студената за стручну праксу за лето 2017.

 

преузимање

Студенти који су пријавили праксу, а нису на списку распоређених студената, треба да се јаве својим менторима 3. маја 2017. године.

Плаћена пракса у хотелу Даница у Врњачкој Бањи и хотелу Зоне у Нишкој Бањи

 

Понуду и услове плаћене праксе у хотелу "Даница" у Врњачкој Бањи можете погледати ОВДЕ, а у хотелу "Зоне" у Нишкој Бањи ОВДЕ.
Заинтересовани кандидати могу да се пријаве на праксу слањем CV-а на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Бесплатан курс кинеског језика

 

Обавештавамо студенте и запослене да ће од уторка 09. маја 2017. године, у термину од 15 до 17ч почети бесплатан курс кинеског језика.
Молимо заинтересоване да се пријаве Марији Стефановић путем email-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., или лично у Библиотеци Факултета.

Стручна пракса

 

Информације везане за распоређивање студената на стручну праксу, а које студенти добијају на своје е-маил адресе, треба занемарити. Праве информације о коначном распореду ће бити објављене у петак 28.04.2017. године, на сајту и огласној табли факултета.

Пријава стручне праксе

 

Сви студенти Мастер академских студија који желе да обаве стручну праксу, потребно је да пријаве праксу (у електронској и у штампаној форми).

Кризни менаџмент у хотелијерству и туризму: термин првог колоквијума

 

Први колоквијум из наставног предмета Кризни менаџмент у хотелијерству и туризму ће се одржати у петак, 7. априла са почетком у 16 часова.

Предметни наставник

Консултативна настава

 

Консултативна настава, на предметима где се предавања обављају консултативно, ће се обављати у терминима за консултације, а који су истакнути на сајту факултета (страница наставно особље → катедре и уже научне области → биографија).

Електронска пријава испита

 

Од октобарског испитног рока пријава испита ће се вршити електронским путем. Студенти су у обавези да доставе студентској служби EMAIL адресе које користе. На сајту факултета и огласној табли је постављен списак струдената са адресама које се налазе у бази података. Уколико студент уочи неку грешку или уколико је у међувремену променио своју EMAIL адресу , дужан је да своју EMAIL адресу достави студентској служби факултета путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или да пријави своју EMAIL адресу на шалтеру студентске службе. Уколико студент не достави исправну адресу неће моћи да пријави испит у октобарском испитном року, ни у наредним роковима. Рок за пријаву грешке је 05.09.2016.

Менаџмент у хотелијерству преузимање

Менаџмент у туризму преузимање

Обрасци за пријаву дипломског мастер рада

 

преузимање:   

Напомена: Након усаглашавања са ментором, остале обрасце везане за пријаву и одбрану дипломских мастер радова можете купити у књижари Факултета и то:

  • Образац 1 МАС- 2 примерка,
  • Образац 2 МАС- 2 примерка.
  • Образац 1 МАС попунити и јавити се у студентску службу ради овере и завођења.
  • Образац 2 МАС, делимично попунити, закључно са рубриком: „ Датум пријаве темe”, и оба примерка доставити ментору.

 

Истраживачки пројекат: „Ромски шампиони”

 

Позивно писмо за студенте:   преузимање

Информације о пројекту:        преузимање

2012. www.hit-vb.kg.ac.rs; хит-вб.кг.ак.срб
Free Joomla Templates by Joomla 2.5 Template Maker