О нама

Штампа

 

 

 

 

Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, у саставу Универзитета у Крагујевцу, публикује научни часопис под називом ,,Менаџмент у хотелијерству и туризму“ и скраћеним називом ,,ХиТ Менаџмент“. Часопис излази два пута годишње, у јуну и децембру, а објављује научне и стручне радове на српском или енглеском језику.
Мисија научног часописа, Менаџмент у хотелијерству и туризму“ је да буде извор информација заснован на истраживањима из области хотелијерства и туризма.
Визија Редакционог одбора и Издавачког савета је да кроз публиковање овог часописа  пруже научни и стручни допринос развоју хотелијерства и туризма.
Часопис тематски покрива ужу научну област менаџмента у хотeлијерству и туризму, што је определило и наслов часописа, док су научне дисциплине које покрива: менаџмент и пословање, информациони системи, одрживи развој и екологија.
Научни чланци у часопису се разврставају у следеће категорије: оригиналан научни рад, прегледни рад, кратко или претходно саопштење, научна критика, односно полемика и осврти. У часопису се, такође, објављују и стручни чланци и то: стручни рад, информативни прилог и приказ.

Радове можете доставити на адресу:
Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи
Часопис ,,Менаџмент у хотелијерству и туризму“
Војвођанска б.б.
36210 Врњачка Бања
или на e-mail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

 

Copyright 2012. QualityJoomlaTemplates. www.hit-vb.kg.ac.rs/htmanagement